2007. szeptember 16., vasárnap

Gratulálunk!!!!





Tizedes kollégánk megnősült! S friss házasként rögtön halált megvető bátorságról tett tanúbizonyságot, amikor megmentette menyasszonyát az elrablástól - az erőszakos tett szervezésében egyébként a körképblog néhány szerkesztője is részt vállalt... :))!

A Kollégának gratulálunk, az ifjú párnak nagyon-nagyon sok boldogságot kívánunk!!!

9 megjegyzés:

nyomkereső írta...

Szivbol gratulalok az ifju parnak, kivanva sok boldogsagot a jovoben, es stilusosan jo sok korkep bejegyzest is, melyre remelhetoleg jut majd ido a csaladi elet oromei mellett!!! :))

JClayton írta...

Szép pár. Éljenek boldogan. :könnyeit törölgeti:

jurgen írta...

Csatlakozom az elöttem szolokhoz!Isten eltesse az ifju part!Meg nagyon sok eskuvot kivanunk ne... ja, bocs, ez nam PASzol ide... :)))

tibi írta...

nazdarovje tavarise

Ranieri írta...

Gratulalok en is! Legyetek boldogok, szeressetek egymast gyerekek:-)

tibi írta...

akkor en is kinyilvanitom reszvetemet;)

ulotrixx írta...

Sok ilyen mosolyt az életbe, sok türelemet, meg sok olyat amiből jó a sok :D

Mózes Szabolcs írta...

Nagyon szepen koszonjuk!:)
Ami meg azt a lopast illeti: ezt a pofatlansagot nem engedhettem meg! Elvegre valamire megeskudtem par oraval azelott, aztan ejszaka meg mar csak kellett volna hagynom, hogy felelotlen alakok azt csinaljak a felesegemmel, amit akarnak!!?? :)
De nagy ekson volt, az biztos, majd kivancsi leszek ra a videon, lehet, h.majd valami forumba vagy ide be is linkelem.:)

tibi írta...

en a helyedben elmentem volna serezni... legalabb egy kis ideig nyugtod lett volna, amig a zasszonnyal foglalatoskodnak a tobbiek;)